zaterdag 10 mei 2014

Top 10 beste muziek voor fitness workout - hip hop


goede muziek om op te sporten


Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die sporten en dat is alleen maar goed! Hiermee kun je namelijk je conditie verbeteren, je lichaam gezonder maken en de kans op kwalen en ziektes verminderen. Het maakt niet uit wat voor sport je doet om je lichaam gezonder te maken. Je kunt bijvoorbeeld doen aan fitness, krachttraining, hardlopen, fietsen, mountainbiken, bootcamp, aerobics, power workout, step aerobics, body training, spinning, les mills, body pump, body combat etc. Allemaal goede methodes om je lichaam te trainen.

Uit eigen ervaring weet ik dat het kan weleens voorkomen dat je niet zoveel zin hebt om te trainen. Daar heeft iedereen weleens last van. Je hoeft niet op zoek gaan naar goede muziek voor fitness, workout liedjes of aerobics muziek.. want ik heb de beste hip hop fitness en workout muziek voor je op een rijtje gezet. Voor de een werkt house muziek voor fitness beter, voor anderen rock, maar voor veel mensen werkt hip hop muziek tijdens het trainen het beste.

Met deze Top 10 goede muziek voor een workout (hip hop) krijg je vanzelf zin om te trainen. Ook kan deze muziek je net die extra energie of boost geven om nog even door te gaan of om nog even die extra kilo's op te tillen. Ik zou zeggen:


Succes, train hard en geef nooit op. Hard work will always pays!
1. Missy Elliott - Lose Control

Deze hip hop track van Missy Elliot en Timbaland vind ik het ultieme workout liedje. Waarom? Sowieso klinkt het nummer gewoon erg lekker, maar van het hoge en gehaaste tempo krijg je energie en wil je meer. Je hoofd beweegt al vanzelf mee op de muziek en met een fitness training, bootcamp of gewoon met hardlopen presteer je door dit liedje meer en beter. Tenminste, dat is bij mij wel het geval. Vandaar dat dit nummer van mij de nummer 1 verdient in deze Top 10 goede muziek voor een fitness workout.
Luister deze beste workout song op Youtube
Vind hier de songtekst van deze fitness muziek


2. DMX - X Gon' Give It To Ya

Dit liedje van DMX heeft niet zo'n hoog tempo als dat van Missy Elliott, maar heeft wel iets meer pit en agressie. En juist dat opzwepende geeft je energie. Vooral als je bezig bent met krachttraining is dit een perfect nummer om te luisteren.
Beluister deze workout muziek online
Bekijk hier de tekst van deze goede fitness muziek


3. Lil Jon - I Don't Give A Fuck

Lil Jon klinkt wat dat betreft nog het meest agressief door zijn stem. Ik doe zelf aan krachttraining en dan is agressie net wat je op dat moment nodig hebt om nog net even die extra kilo's op te tillen. Ik merk zelf altijd dat liedjes van Lil Jon me extra energie geven tijdens mijn workout. Wat mij betreft hoort dit liedje dan ook in de top 3 van deze goede muziek voor een workout top 10.
Luister deze goede muziek om op te sporten op Youtube
Vind hier de lyrics van dit workout liedje

4. Joe Budden - Pump It Up

Dit nummer stond op de soundtrack cd van de Fast & Furious 1. Een perfecte track tijdens een power workout, krachttraining, fietsen of hardlopen. Pump it up!
Beluister deze muziek om op te sporten online
Bekijk hier de tekst van deze goede fitness muziek


5. Busta Rhymes - Light Your Ass On Fire

Op de een of andere manier vind ik dit liedje erg geschikt voor een opwarming of pre workout. Eigenlijk is dit nummer speciaal voor de dames onder ons die aan bijvoorbeeld fitness doen.
Luister deze workout muziek op Youtube
Vind hier de tekst van deze goede muziek om op te sporten
Je sportieve artikelen bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

6. DMX - Party Up

Van deze fitness muziek krijg ik altijd meteen zin om keihard te gaan trainen. Op de een of andere manier krijg ik meteen energie om die gewichten op te tillen als deze fitness song hoor.
Beluister dit fitness liedje online
Bekijk hier de tekst van deze aerobics muziek


7. Busta Rhymes & Nicki Minaj - Twerkit

Dit is best wel een langzaam liedje, maar is voor krachttraining erg geschikt. Net als de tracks van Lil Jon heeft dit fitness liedje best wel een agressief gehalte, waardoor je met je krachttraining of fitness workout net die extra kilo's kan optillen.
Luister deze muziek voor fitness op Youtube
Vind hier de tekst van dit workout liedje


8. Lil Jon - Get Crunk

Muziek van Lil Jon vind ik echt de beste muziek om krachttraining en fitness op te doen. Af en toe heb je wat extra motivatie nodig om net wat meer aan te kunnen en mijn ervaring zegt dat muziek van Lil Jon hier uitermate geschikt is.
Luister dit nummer op Youtube
Bekijk hier de tekst van deze goede muziek voor krachttraining


9. Ice Cube - Wicked

Dit is eigenlijk best wel een old school hip hop track van Ice Cube. Deze muziek zal denk ik niet voor iedereen werken, maar voor mij werkt het perfect. Het geeft mij die extra kracht die ik nodig heb voor mijn krachttraining en hardloop sessies. Het tempo ligt wat hoger dan de hip hop van tegenwoordig, zoals van Lil Jon, Busta Rhymes, DMX etc.
Beluister hier deze track online
Vind hier de tekst van dit liedje


10. DMX - Where The Hood At

Muziek van DMX vind ik ook ook echt goede muziek muziek voor fitness. Het opzwepende geeft je energie en werkt echt als je wat minder zin hebt om te trainen. Wanneer je deze muziek op zet, krijg je vanzelf zin om aan je training te beginnen.
Luister hier deze muziek om op te sporten op Youtube
Bekijk hier de tekst van deze workout muziek

Je sportieve artikelen bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!


Op zoek naar andere muziek?
-> Top 50 mooiste en meest romantische lovesongs allertijden
-> Top 10 mooiste en meest romantische lovesongs allertijden
-> Top 10 mooiste en meest romantische classic lovesongs
-> Top 10 mooiste en meest romantische R&B lovesongs allertijden
-> Top 10 mooiste bruiloft muziek
-> Top 10 mooiste muziek voor een uitvaart

-> Top 10 leukste zomerhits
-> Top 10 mooiste kerstsongs
-> Top 10 subwoofer tracks met een zware bas - hip hop
-> Top 10 beste muziek voor fitness workout - hip hop
-> Top 10 beste raw hardstyle muziek
-> Top 10 beste en bekendste DJ's van de wereld (dance)
4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor dit lijstje! Komt er ook nog een top 10 met dance muziek?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een Top 10 met beste muziek voor fitness & workout dance komt binnenkort online Diana! Houd deze website daarvoor in de gaten de aankomende weken :)

   Verwijderen
 2. Idd goede muziek om op te sporten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hebben jullie ook speciale workout muziek voor bootcamps? Bedankt alvast. mvg Justin

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...